Kontakt
Bouwbedrijf Oonk
Alferinklaan 31
7437 DD Bathmen
Homepage:www.bouwbedrijfoonk.nl
Telefoon:06-12073769
Fax:

Renovatie

Een renovatie is in de meeste gevallen een ingrijpende kwestie, ongeacht de omvang van het project. Wij streven er dan ook naar om de renovatie zodanig uit te voeren, dat de overlast voor de opdrachtgever, jij in dit geval, en de omwonenden zoveel mogelijk beperkt wordt.

We beperken de overlast door een heldere en open planning, een gestructureerde aanpak en duidelijke communicatie, processen en procedures.

Gevelrenovatie

Je gevel isoleert niet goed, waardoor er veel warmte uit huis kan ontsnappen. Om de woning op temperatuur te houden dien je veel te stoken, wat veel geld kost. Het aanbrengen van gevelisolatie met een renovatie is een eenvoudige oplossing. Daarnaast kan het aangezicht van de woning door middel van de gevelrenovatie behoorlijk worden opgewaardeerd. De gevel is na de renovatie weer fris en mooi.

Dakrenovatie

De dakconstructie van je woning is nog prima in orde. Echter, de dakbedekking is nodig aan vervanging toe. Je kunt er dan voor kiezen om een dakrenovatie uit te laten voeren. Wanneer de dakbedekking van het dak is kan op een eenvoudige manier (extra) isolatie aangebracht worden. Zo blijft de woning in de zomer koel en in de winter warm. Vervolgens kan de nieuwe dakbedekking de woning weer een moderne uitstraling geven. Zodoende sla je twee vliegen in één klap.