Kontakt
Bouwbedrijf Oonk
Alferinklaan 31
7437 DD Bathmen
Homepage:www.bouwbedrijfoonk.nl
Telefoon:06-12073769
Fax:

Nieuwbouw

Loop je al een tijdje rond met plannen in je hoofd, die je eens door een bouwbedrijf wilt laten uitwerken? En vervolgens deze uitgewerkte plannen dan ook daadwerkelijk laten uitvoeren? Of heb je het idee al op papier laten zetten door een architect of bouwkundig tekenaar en ben je nog op zoek naar een bouwbedrijf dat dit project voor je kan realiseren? Dan ben je bij Bouwbedrijf Oonk aan het juiste adres.

Niet alleen zijn wij een betrouwbare en kundige partner voor de ontwikkeling en bouw van je woning. Je kunt namelijk ook rekenen op een passend en professioneel advies, uitmuntende service en vakwerk van hoge kwaliteit.

Elke woning is uniek. Dit komt omdat een nieuwbouw woning bij je moet passen! Wij vinden een persoonlijke benadering en korte communicatie lijnen dan ook enorm belangrijk. Natuurlijk krijg je van ons een overzichtelijke planning, een duidelijk bestek en een heldere kostenberekening.

Dus; loop je rond met plannen in je hoofd of heb je al concrete plannen op papier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we je plannen kunnen bespreken.