Kontakt
Bouwbedrijf Oonk
Alferinklaan 31
7437 DD Bathmen
Homepage:www.bouwbedrijfoonk.nl
Telefoon:06-12073769
Fax:

Bouwbedrijf Oonk B.V. | Een jong en dynamisch bouwbedrijf

Bouwbedrijf Oonk B.V. is een jong en dynamisch bouwbedrijf, met een sterke focus op toekomstgericht bouwen. Wij kijken hierbij naar de wensen en behoeften van onze klant, duurzame oplossingen, veranderingen in de markt en in de wet- en regelgeving.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als allround bouwbedrijf focussen we ons op nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud, uitbreiding en advies. Dit doen we voor zowel particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, agrarische bouw als bedrijfshuisvesting. Bij de uitvoering van onze projecten houden we rekening met de modernste technieken, bouwsystemen en producten. Hierdoor sta niet alleen jij als klant, maar ook de kwaliteit van ons werk vanzelfsprekend voorop. Door de korte communicatielijnen kunnen we snel en accuraat handelen. Doordat we vroegtijdig bij het project worden betrokken kunnen we de bouwmethodiek, uitvoeringswijze, tijd, kwaliteit en zeker de kosten optimaal beïnvloeden.

Een professioneel, gekwalificeerd en goed opgeleid team

We beschikken over een professioneel, gekwalificeerd en goed opgeleid team. Al onze medewerkers beschikken over gespecialiseerde kennis en zijn vakbekwaam. Natuurlijk doen wij er alles aan om dit niveau te behouden. Dit doen we door tijdige scholing en opleiding van onze werknemers. Zodoende kunnen wij jou als bouwbedrijf een compleet pakket van diensten aanbieden en in de toekomst aan blijven bieden.

Bathmen, het vertrekpunt voor grote en kleine projecten

We zijn een breed georiënteerd bouwbedrijf gevestigd in Bathmen en verrichten vanuit daar onze werkzaamheden in de regio van Deventer, Zutphen en Almelo. Ons bouwbedrijf is groot genoeg voor de grote projecten maar zeker niet te groot voor kleinere projecten. Geen klus is te ons te klein of te groot. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Van idee tot werkelijkheid

Bij Bouwbedrijf Oonk B.V. kun je ook terecht voor advies op maat. Daarnaast zoeken we bij nieuwbouw- of verbouwprojecten de juiste architect bij het project. Dit is de meest efficiënte volgorde, niet alleen voor de doorlooptijd van het project, maar ook wat betreft het kostenplaatje voor het voortraject.