Kontakt

Referentie Projecten

Hieronder vind je een overzicht van onlangs gerealiseerde referentie projecten door Bouwbedrijf Oonk. Kijk voor meer projecten onder het kopje Referenties in de navigatiebalk.

Bouwbedrijf Oonk uit Bathmen

Bouwbedrijf Oonk B.V. is een jong en dynamisch bouwbedrijf, met een sterke focus op toekomstgericht bouwen. Wij kijken hierbij naar de wensen en behoeften van onze klant, duurzame oplossingen, veranderingen in de markt en in de wet- en regelgeving.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als allround bouwbedrijf focussen we ons op nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud, uitbreiding en advies. Dit doen we voor zowel particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, agrarische bouw als bedrijfshuisvesting. Bij de uitvoering van onze projecten houden we rekening met de modernste technieken, bouwsystemen en producten. Hierdoor sta niet alleen jij als klant, maar ook de kwaliteit van ons werk vanzelfsprekend voorop. Door de korte communicatielijnen kunnen we snel en accuraat handelen. Doordat we vroegtijdig bij het project worden betrokken kunnen we de bouwmethodiek, uitvoeringswijze, tijd, kwaliteit en zeker de kosten optimaal beïnvloeden.over-ons-logo.jpg


Onze specialisaties

Nieuwbouw

Loop je al een tijdje rond met plannen in je hoofd, die je eens door een bouwbedrijf wilt laten uitwerken? En vervolgens deze uitgewerkte plannen dan ook daadwerkelijk laten uitvoeren?

Verbouw

Het begint allemaal met een idee… Je wilt een moderne en luxe badkamer, een nieuwe keuken, een kantoor of werkruimte aan huis of een strakke serre. Je bedenkt het, wij maken je droom waar!

Onderhoud

Het onderhouden van een pand is enorm belangrijk! Niet alleen zodat het pand er netjes en verzorgd uit blijft zien, maar ook om de waarde op peil te houden.

Renovatie

Een renovatie is in de meeste gevallen een ingrijpende kwestie, ongeacht de omvang van het project. Wij streven er dan ook naar om de renovatie zodanig uit te voeren, dat de overlast zoveel mogelijk beperkt wordt.

Al meer dan 40 jaar een begrip in bouwend Nederland!

Meer informatie

Contactgegevens

Heb je een vraag of wil je informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Oonk via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Alferinklaan 31
    7437 DD Bathmen
  • Mobiel: +31 (0)612073769
  • E-Mail:

Laat een bericht achter